2011-05-30 | 20:38:46

Song of the day!




XoXo Amanda
2011-05-30 | 17:20:51

Virus i gurkor?!

Hej!
Det blir ett snabbt inlägg eftersom att Felicia håller på att tjata på mig om att vi ska gå upp och spela "resident evil 4", haha! Hon säger att det är för ensamt att spela det själv, lättskrämd kanske? ;) Haha, hon är så söt!

Iaf, Amanda skickade ett sms till mig:
- Ät inte gurka!
Och jag ba, whuuut? Så jag skickade ett sms och frågade vad hon menade, och tydligen så går det något virus i gurkorna, Subway får inte ens servera gurkor?! Läskigt?
Jag fick faktiskt lite smått panik eftersom att vi åt gurka i salladen igår, men mamma sa att vi åt en svensk gurka och inte en italiensk så tydligen så är det dom italienska gurkorna som det går virus i..?

Idag ska jag bara vara hemma och slappa, gårn är ju inte längre öppet, så man kan typ inte hitta på något på vardagarna längre?


Älskar dig, bästevän ♥

Aja, lovade Felicia att skynda mig, hörs!

Ps, jag ska lägga in fler bilder när jag har köpt en ny telefon, har brist på bilder..

XoXo Amanda
2011-05-29 | 23:10:43

Vampire diaries nästa!

Hej!
Min helg har varit super bra!
På fredagen så var det avslutning på gårn så då for jag och Amanda dit sen va vi med Emil och Toffe en stund, sen for vi hem till mig och hade en sleepover, vi hade köpt en massa godis som vi tjockade i oss! :)

På lördagen så vaknade vi tolv ungefär sen gjorde vi oss klar och följde med våra mammor och syskon till familjedagen här på holmen. Senare på eftermiddagen så kom Emelie och Nelly och hämtade mig, deras pojkvänner va i Stockholm (kommer hem nu ikväll) och kollade på elitloppet, så vi hade en girlsnight! Dom hade hyrt åtta filmer som vi skulle se, men det slutade med att vi bara kollade på två, haha! :) Och så färgade jag Emelies hår blont, snyggt vart det! :)

Nu idag på söndagen så vaknade vi runt halv tolv-tolv och så slappade vi bara en stund, sen ringde mamma och sa att dom skulle fara och storhandla på willys och frågade om jag skule hänga med och det gjorde jag.
Sen har jag inte gjort så mycket, har spelat ett spel som jag och Felicia köpte idag "resident evil 4" heter det. :) Ganska läskigt till en början men när man har vant sig så är det inte läskigt alls... Liiite besviken, hehe.

Filmerna vi såg:


"Save the last dance 2" va inte så bra, blev besviken..


"The back up plan" är faktiskt en jätte bra film, i looove it! Det är inte ofta man får bra slut på sånna filmer (enligt mig) men den här filmen har ett förvånadsvärt bra slut! Värd film att se. :)

Btw, det dom har gjort på BB nu är ganska elakt.. Simon och Sara tror nu att båda dom har kommit till final och att Peter har åkt, men det är tvärtom.. Peter och Martin har gått vidare till final och nån ut av Simon och Sara ska lämna huset på fredag utan att dom vet om det.. Taskigt, men spännande, fast jag tror och hoppas att Sara åker. För Simon måste ju komma till final?!

Nä, nu ska jag kolla på avsnittet av Vampire diaries som va i fredags, hörs imorn!


XoXo Amanda
2011-05-27 | 15:36:20

Vilken telefon ska jag köpa?

Hej!
Sitter och funderar vilken telefon jag ska köpa till sommaren när jag har sommarjobbat..
Svårt och bestämma sig ju, haha! :o

Dom här funderar jag mellan:












Vilken av dom? Har ett verkligen svårt att bestämma mig, vill ju inte ångra mig när jag väl har köpt en telefon, haha!

Idag ska jag iaf vara med Amanda, ikväll så ska vi antingen på gårn eller vara med några kompisar och ha en film kväll. :)


XoXo Amanda
2011-05-26 | 19:14:05

Kommer att höja, kiiingen!

Haallå!
Har alldeles nyss sovit en snabbis.. Är som vanligt sjukt trött..
Jag, Jossie och Felicia är barnvakt till pojkarna eftersom att mamma jobbar, och vi åt panpizza idag, det gillas hos barnen! ;)

Iaf så frågade jag min lärare i SO idag om jag klarade extrauppgiften som jag fick så att jag skulle höja mig i Samhällskunskap, och hon sa att jag klarade det och att hon kommer att höja mitt betyg! shiiet, vad glad jag blev! :D
Men något som inte är lika bra är att jag inte fick det betyg som jag ville ha på Norden provet.. Ville ju ha MVG så att jag skulle höja mig.. Men jag fick inte ens ett VG, eller jag var ett och ett halft poäng ifrån, men det ska ändras imorgon då jag får skriva till det så att jag inte tappar mitt VG i geografi!

Snart så kommer Amanda, hon ska kolla på Esther och så ska hon visa nån kille som frågade om vi ville vara med han och några av hans kompisar till helgen och grilla....?




XoXo Amanda
2011-05-24 | 15:48:25

Song of the day!

Haaallå!
Här kommer min song of the  day!
En ny låt (vad jag vet) av Lady Gaga, hur bra som helst! :)

Lady gaga - Judas:





XoXo Amanda

2011-05-23 | 22:04:34

Vi har skaffat en kattunge!

Haallå!
Känner mig mycket bättre och det är hur skönt som helst!
Idag så stannade jag såklart hemma från skolan, vilket inte känns så bra, vill egentligen inte missa något, nu när det inte är nå mycket tid kvar alls i skolan..

Iaf så har mamma och pappa sagt länge till Jesper (lillebror) att han ska få en katt,
och igår så kom mamma och sa att katten äntligen skulle komma men vi skulle inte säga något till Jesper för det skulle bli en överraskning såklart! :)
Klockan två ungefär så kommer Eilert (en kompis till pappa) med katten, och vi ropar på Jesper och när han ser att det är katten så blir han göförtjust i katten! Och han bestämde sig för att döpa den till Esther, likadant som hans fisk, haha! (fast egentligen så är det typ allas katt, fast vi säger att det är Jeppes ;))
Esther är iaf jätte fin, nu ska hon bara vänja sig med att vara nära en hund, vilket är ganska roligt att se på, Esther är ganska viljestark och bestämd, hah! ;) Urgullig är hon! :)

I förrgår så va jag ju som sagt på sjukhuset (inte vc, hehe) och jag fick penicillin, och dom tog till och med prover för körtelfeber, men han har inte hört av sig än och jag hoppas att det är bra nyheter :)

Men nu ska jag kolla på BB, harne!


XoXo Amanda
2011-05-21 | 14:05:35

Sjuk..

Hej.
Förlåt för en grymt dålig uppdatering, men jag har inte kunnat/orkat blogga.. För jag har nämligen blivit sjuk..
Har halsfluss, feber, ont i huvudet osv..

Jag och Jossie skulle vara barnvakt igår, eftersom att mamma jobba, men jag klarade inte av det, var så grymt trött, kunde typ somna stående.
När jag hade hämtat Kevin från dagis så gick jag direkt och la mig på soffan, och det blev bara värre och värre. Kunde inte sätta mig upp för då mådde jag illa och jag blev jätte yr. Klockan var runt halv 10 på kvällen och jag var jätte toanödig, så jag ställde mig upp försiktigt, blev fortfarande jätte yr när jag satte eller ställde mig upp.
Men som sagt så gick jag på toan, och jag tror att jag satt på toan i minst tio minuter innan jag vågade ställa mig upp, men det hjälpte ingenting alls, utan när jag ställde mig upp så svartnade det för ögonen och sen var jag helt borta. Jag vaknade liggandes på golvet av att mamma kom och frågade vad jag höll på med och jag berättade att det hade svartnat för mina ögon.
Mamma och pappa hjälpte mig till tv-rummet, för jag vågade inte gå upp till mitt rum, så jag sov nere på soffan.
Mamma la en kall blöt handduk på min panna för att försöka få ner febern, för enligt mamma så va jag runt 39-40 grader varm..
Jag vaknade första gången klockan tre på natten, och sen vaknade jag till och från till klockan fem då jag blev så pigg så att jag inte kunde sova, och så märkte jag att värken i min hals hade blivit värre. Men jag hade en så himla äcklig andedräckt så jag gick upp försiktigt och tog ett glas vatten, vilket inte hjälpte andedräckten, men det släckte min törst.

Nu så har mamma ringt till vc för att pappa sa att jag måste få pencelin för att min hals inte alls ser bra ut, att dom aldrig har sett det såhär...? Inte kul att höra. Så nu ska vc ringa upp kvart över två och så ska jag förhoppningsvis få en tid och få pencelin, annars dör jag, för min hals tar knäcken på mig..

Så.. Min dag är inte så värst rolig, att vara sjuk är det sista jag behöver just nu.. Måste plugga som satan, men det orkar jag inte nu..
Aja, vi får se om jag uppdaterar senare, men det lär jag inte göra.


XoXo Amanda
2011-05-18 | 17:31:27

Plugga, Glee, Bb!

Heeej!
Ska snart sätta mig ner och plugga lite granna om norden.. Känns jätte drygt! Menmen, that's life, you know!
Dagen har varit rätt bra, skolan tråkig som vanligt, men det är alltid lika roligt att träffa kompisarna. :)

Ikväll kl 20.00 så ska jag och Jossie kolla på Glee, sen så blir det BigBrohter kl 21.00! :)
Jag känner att jag nog inte hinner fara till gårn, och så går ju programmet precis då bussen går till Bjästa så.. Det blir nog inge gårn för mig ikväll..
Får bli på fredag ist! :)



Nä, nu ska jag sätta mig ner och plugga, måste få ett mvg så att jag höjer mitt betyg i geografi till mvg!

XoXo Amanda
2011-05-18 | 08:07:42

18/5

Hej!
Haha, det gick ju som det gick med att blogga mer igår!
Men just nu så har jag tid, är klar med att fixa håret, sminka mig, klä på mig osv.. Och det är tio minuter kvar till bussen, och det tar inte ens en minut för mig att gå till busshållsplatsen. ;)

Idag så ska jag plugga lite, har prov om norden till veckan, och det är bäst att börja tidigt...! Känns hur drygt som helst, men vad gör man inte för betygen..
Sen så ska jag nog fara till gårn kanske? Ska kolla med Amanda om hon har lust/kan följa med! :)

Det enda som är positivt med dagen är att vi har teknik. Det är skit roligt! :D Håller på att bygga en raket av en petflaska m.m. :) Jätte roligt!

Nä, nu ska jag gå och ta på mig skor och alldeles strax gå ner till bussen, vi hörs senare, I promise! ;)


XoXo Amanda
2011-05-17 | 15:59:36

16 skoldagar kvar! :o

Hej!
Börjar få ännu mer panik än vad jag redan har, det är bara 16 skoldagar kvar! :o Shiieet.
Fick iaf reda på vad jag fick för betyg på den extra engelska nationella uppsattsen jag gjorde, och jag fick MVG! Känns grymt skönt! :)
Nu ska jag bara försöka plugga upp Samhällskunskap!

Btw, förlåt för en sjuuukt dålig uppdatering.. Men jag har vekligen pluggat arslet av mig! Känns som att jag har pluggat konstant i två veckor.. Inte roligt, men vad gör man?

Song of the day:



Skönt är det iaf att jag inte har någon läxa att göra idag! (Y)
Idag ska jag bara.. Ta det lugnt, har ingen lust att göra något alls, är grym trött. Så jag ska bara vara hemma. :)

jag ska försöka blogga mer senare!

XoXo Amanda
2011-05-15 | 19:40:22

Vinnaren av eurovision songcontest!

Hej!
Är det bara jag som tycker att det var heeelt fel låt som vann eurovision songcontest i lördags?!
Fast man måste ju vara nöjd med Sveriges placering, vi kom ju 3:a! Det var vääldigt länge sen vi kom så långt, så på det viset så kan man tänka positivt! :)

Låten som vann:


Usch, helt fel låt som vann, enligt mig..

Här är en låt som jag tyckte var en ut av dom bästa:



Iaf, imorgon är det måndag igen och ännu en skolvecka väntar.. Känns inte kul alls!
Tiden går fortare och det är bara tre veckor kvar till avslutningen! Herreguu, vad nian har gått snabbt..

Idag så har jag nästan inte gjort nånting alls, pluggat.. Som vanligt?
Men nu ska jag skriva en artikel om hur vi får varmt här hemma... Suck.

XoXo Amanda
2011-05-13 | 18:21:21

Hahaha, jag döööör!

Hej!
Måste bara lägga in en låt som jag och Jossie sjunger till just nu, så dålig så att den blir bra, haha!
Måste bara lägga till att det är Kissies bror som sjunger! ;)

Peter08 - Sture P


Njut av låten nu (host), haha!

XoXo Amanda
2011-05-11 | 16:41:12

11/5

Heej!
Dagen har varit rätt så dryg.. Hade matte nationella-problem lösning idag på skolan, tyska prov sista timmen, och så är ju skolan i sig rätt trist.. Haha.

Jag skulle egentligen blogga igår, men det blev som bara inte så, hade annat för mig. ;)
Min helg, som jag skulle skriva om igår, var rätt bra! Först på fredagen var det fest i holmen, med en massa trevligt folk :) På lördagen så träffades jag, Marica, Amanda, Denice, Adam, plus några flera på sarasbrygga och grillade. :) Det var kingen! Och på söndagen så slappade jag bara och pluggade lite. Förresten! Vi hade ju ett hemprov i buddhism, och jag fick MVG på den! :D Wooho! Glad? Nja, kanske lite ;)

Iaf så ska jag och Vicky planera idrotten imorgon. Men vi har nästan funderat ut allt vad vi ska göra. För att få ett VG i idrott så måste man visa "ledarinstinkt", eller nått sånt? Och en del annat.. Och jag ska som sagt försöka höja till ett VG, vilket kanske inte är helt omöjligt, men det skulle vara ganska fantastiskt eftersom att jag bara har varit med på idrotten i åk 9! Men, ingenting är omöjligt! ;)

Btw, vilka har sett på BB nyligen? Ni som har gjort det vet att Katerina har åkt. Det stog mellan Gurkan, Katerina och Peter. Alltså, jag tyckte att Katerina var rätt så dryg med sitt skrikande och barnsliga beteende, men hon gjorde ändå så att det hände något i huset.. Alltså, alla dom som liksom är roliga i huset och får något att hända åker ut, som Katerina, Sonia, Rodney, Vanessa osv.. Liksom, vad gör madde i huset?! Sover, sitter i soffan, äter, sminkar sig, och flashar sina köpta bröst..? Nä, Madde borde lämna huset, hon är ju så grymt tråkig!


BB Katerina.

Nä, nu ska jag hjälpa mamma med maten, det blir kebab med strips, mums!

XoXo Amanda
2011-05-10 | 15:44:08

Song of the day!

Hej, ska slänga in ett inlägg senare, men just nu så ska jag plugga.
Min helg var iaf super bra! Berättar mer om den sen!

Min song of the day:




XoXo Amanda
2011-05-07 | 16:12:43

Song of the day!

Har letat den länge, det är den här låten som startas men i början av alla avsnitt av BB!
Sjukt bra låt enligt mig! :)



XoXo Amanda
2011-05-07 | 16:09:42

Tack för gårdagen alla! :)

Haaallå!
Är barnvakt just nu för att mamma är nere på fotbollsplan och kollar på när Felicia har match. :)
Väntar på att hon ska komma hem så att vi kan börja med maten, snitsel och stekt potatis blir det!

Efter maten så ska jag hem till Amanda och plugga, och säga grattis till hennes jätte söta lillebror Adam som fyller fem år idag, grattis! :D
Sen ikväll så ska jag och Amanda grilla med Marica och Denice. Alltså, det känns verkligen jätte tråkigt att man snart ska splitras, går snart ut nian och dom ska flytta härifrån. Får fan hälsa på varandra mycket! ;)

Igår var det iaf fest
, hade det jukt roligt, roligt folk och gott dricka! :)
Taack för kvällen alla!

Ps, bilder från igår komma nog senare, kommer sno dom från Amanda. Hatar att jag inte har någon kamera själv, men jag kanske köper en när jag sommarjobbat? :)
Och förlåt för dålig uppdatering, det ska ändras!

XoXo Amanda
2011-05-04 | 21:31:17

Dag 6 - värsta minnet.

Hej!
Hm, mitt värsta minne vet jag faktiskt inte om jag har lust att dela med mig av..
För det är rätt så hemskt, hehe.

Så jag skriver ett ut av dom hemskaste minnena jag har!
Jag var på hockeymatch på kempis med pappa, Jossie och familjen lockner (vad jag minns iaf, va kanske sju-åtta år, kanske yngre), och så skulle jag, Jossie och Jackline gå iväg och köpa något, kommer inte ihåg vad, en korv eller nått kanske.
Och så började Jossie och Jackline bråka och dom gick åt olika håll. Och jag stog kvar där på samma plats och kollade först efter den ene och sen den andra, visste inte vem jag skulle följa med.
Och till slut så hade båda två försvunnit och jag stog kvar där själv. Men efter en stund så kom jag på att pappa hade gått ut och rökt en stund tidigare så jag gick ut för att leta efter honom, men såklart så hittade jag inte honom, och jag blev jätte rädd och började grina.
Och då var det en tant som hörde mig, och frågade vad det var. Och jag berättade att jag hade tappat bort min pappa. Och jag står där med henne i flera minuter, och så går en annan tant iväg för att göra något, hon sa att hon skulle komma tillbaka efter en stund. När jag stått där med den andra tanten ett litet tag till så kommer det en kille som heter Jesper, som visste vem jag va och frågade hur det va osv. Och så tog dom två hand om mig, och till slit hör jag ur högtalarna i taket "Amanda Forsberg står och väntar på sin pappa i entrén", och jag tyckte det va så pinsamt. Men till sist så såg jag min pappa och då sprang och och hoppa upp i hans famn.
Och jag kan säga att jag aaaaldrig mera gick själv nånstans på ett ganska långt tag, haha!
Det var ett ut av dom hemskaste minnen jag har, haha, minns det som om det var bara ett litet tag sedan.
Nä, nu ska jag snart gå hem, och sen så ska jag såklart kolla på BigBrother! :)
Btw, jag tycker att det var as spännande när alla var nominerade förra veckan, men blev endå sjukt förvånad att det var Sonia som åkte. Fattar inte vad det är som håller Madde kvar i huset?! Hon är ju j*vla tråkig ju?
Aja, hoppas hon åker den här veckan!
Bb Sonia som åkte.
Nu ska jag förhöra Amanda på hennes läxa, sen ska jag dra hemmåt.

XoXo Amanda
2011-05-03 | 17:05:30

Dag fem - favoritminne.

Hej!
Oj, mitt favoritminne, jag har många bra minnen!
Det var nog när jag och Jossie for till Göteborg med våran moster Lena.
Jag var kanske nio år och Jossie elva. :)
Vi for till våran kusin som bodde i Göteborg just då, och så jobbade hon på liseberg, så Therese fixade en biljett till oss, och vi var på liseberg en heeel dag ända tills det stängde tror jag, och dagen efter så for vi dit igen och gick spökhuset. :) Och så gick vi på stan och hade det roligt. :)
Det är det bra minne som jag har. Men jag vet faktiskt inte om jag har någon riktig favorit, alla bra minnen är väl favoriter?

Det är en ut av dom bästa minnena jag har iaf.
Jag uppdaterar senare!

XoXo Amanda
2011-05-02 | 15:18:49

Dag fyra - mina vänner.

Mina vänner betyder allt för mig.
Det är dom jag har dom bästa minnerna med, och det är dom jag har det allra roligast med.
Dom är där för mig när jag inte mår bra, och dom är också där när jag mår bra!
Utan dom så... Vet jag inte vad jag hade gjort, jag kan iaf tala om för er att jag inte hade varit den jag är idag utan dom, för dom har hjälpt mig genom allt! ♥

Min allra bästa kompis, som också har varit min bästa kompis sen barnsben heter Amanda Ögren, och hon är den bästa som finns, jag älskar henne som om hon vore min egen syster, jag säger allt till henne och tvärtom.
Utan Amanda ingen Amanda, haha!

Jag älskar mina kompisar, och skulle inte vilja förlora dom mot nått i världen.





XoXo Amanda
2011-05-01 | 18:57:48

Song of the day!

Hej, tänkte lägga upp min song of the day! :)
Den är sjukt bra, och är en låt man vill ha på fester! ;)



XoXo Amanda

2011-05-01 | 17:23:53

1/5

Hej!
Är sjukt trött idag...
Men jag hade det jätte roligt igår. :) Grillade som sagt med Marica, Denice och Vicky, och några andra som kom senare. :)
Vi grillade och hade det skoj, det är nåfot som måste göras om, helt klart! :)
Ikväll så ska jag nog till Amanda, vi ska plugga lite granna och bara prata.

Imorgon är det skola, vilket känns hur jobbigt som helst, vill ha lov i en hel vecka till! Menmen.. Man får inte alltid som man vill. ;)

Nä, nu ska jag duscha, hörshej!

XoXo Amanda