2011-07-09 | 15:45:34

Veckan som varit + song of the day!

Hejsan!
Sitter i soffan under filt med Felicia, Jesper och Kevin. Jag, Felicia och Jesper har badat på baksidan i våran bad tunna! :) Ganska najs.
Nu har jag inte uppdaterat på några dagar (hehe..), men nu så ska jag berätta vad jag gjort under veckan! :)

Måndag- Jag var ju som sagt hos Emelie i fyra dygn för att Tomas va i fjälls, han kom hem på söndagen. På måndagen så  jobbade Emelie till klockan ett så jag och Tomas hämtade upp henne sen for vi och tog en fika på
cafe blåbär. :) Sen skjutsade dom hem mig och sen så for dom hem, helgen var verkligen hur bra som helst! Älskar dig Emelie Forsberg!♥
Sen på kvällen så for jag, Felicia, Kevin, Jesper och mamma till badstranden för att bada, Felicia och jag hoppade i och hade det skoj, sen efter en liten stund så ropar mamma och säger att vi ska kliva upp ur vattnet och vi fattar ingenting och så kliver vi upp och så säger mamma att en död säl har flutit i land.. Sjukt äckligt! :o Jag sa till mamma att hon skulle ringa till nån och berätta om sälen, för vi kunde ju inte bara låta den ligga där..! Sen så for vi till en annan badstrand och badade!

Tisdag- jag tog det bara lugnt på dagen, sen på kvällen så for jag och Amanda till badstranden, vi grillade och badade, och pratade en heel del! :)

Onsdag- For och badade med Jossie, Lukas, Möle och Sandra på ett bad ställe jag aldrig varit på förut, men det var verkligen jätte skönt i vattnet! Fast det var lite väl långt till flytbryggan.. Hehe!

Torsdag- Jag och Amanda for till badstranden, och Amanda tog med sig hennes lillebror Adam och jag tog med mig Jesper, riktigt kul! :) Sen när vi kom hem så tog jag det bara lugnt, det va ju grymt varmt!

Fredag- På dagen slappade jag bara, hade inte så mycket att göra.. Sen på kvällen följde jag och Jossie med Lukas och Möle in till stan för att kolla lite på crousingen, och så for vi runt typ hela stan kändes det som, haha. :)

Och idag så har jag som sagt badat med syskonen. Har badat vääldigt mycket den här veckan. Men det finns ju inget härligare än att bada en super varm dag! 8)

Song of the day:Btw, på tisdag så börjar jag jobba, längtar som fään att det ska bli bortgjort så jag får peeengar! :m

XoXo Amanda

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: